ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η βοήθεια και υποστήριξή σας είναι υπερπολύτιμη.

Όλο το υλικό του Science Behind Music, από τα βίντεο μέχρι το εκπαιδευτικό υλικό και τις εφαρμογές, παρέχονται εντελώς δωρεάν σε όλους, γι’ αυτό το λόγο όποιος/α θα ήθελε να συνεισφέρει οικονομικά στην προσπάθεια αυτή, είναι ευπρόσδεκτος/η και τον/την ευχαριστώ ιδιαίτερα για την όμορφη κίνησή του/της! Σε καμία περίπτωση, κανένας χρήστης δεν είναι υποχρεωμένος να συνεισφέρει οικονομικά.

Οι τρόποι που μπορείτε να συνεισφέρετε οικονομικά στο Science Behind Music είναι οι εξής:

Συνδρομή Patreon

Ανακάλυψε τη διαφορά που μπορείς να κάνεις μέσω του Patreon, ενώ ταυτόχρονα είσαι παρών/ούσα κι ενεργός/ή στην πορεία κι εξέλιξη του Science Behind Music.

Μάθε περισσότερα

Δωρεά μέσω PayPal

Μέσω του PayPal μπορείς να κάνεις μία δωρεά στο Science Behind Music, ότι χρηματικού ύψους θελήσεις χωρίς απαιτήσεις. Κάθε βοήθεια μέσω δωρεάς είναι πολύτιμη κι ευπρόσδεκτη.

Μάθε περισσότερα

Βέβαια εννοείται πως η υποστήριξη δεν είναι ποτέ απαραίτητα οικονομική.

Μπορείτε να στηρίξετε επίσης κοινοποιώντας βίντεο από το κανάλι είτε άρθρα από το blog κτλ. – κι ακολουθώντας το Science Behind Music στα Social Media:

Ένας επίσης αποτελεσμάτικός τρόπος να συνεισφέρετε καθοριστικά στο Science Behind Music, είναι να συμβάλετε στη μετάφραση και τον υποτιτλισμό των βίντεο στο κάναλι του Science Behind Music στο YouTube:

Υποτιτλισμός Βίντεο Καναλιού

Εάν γνωρίζεις καλά μία γλώσσα και νομίζεις ότι μπορείς να συνεισφέρεις στη μετάφραση και τον υποτιτλισμό των βίντεο του καναλιού στο YouTube, θα χαρώ πολύ να βοηθήσεις!

Μάθε περισσότερα

Είτε βοηθήσετε είτε όχι, δεν έχει καμία διαφορά και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τη στήριξη που δίχνετε έτσι κι αλλιώς στην προσπάθεια αυτή!

Φιλικά,
Γιάννης Ρούσσος